06 Eylül 2010, 08:17:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 1. Akvanusya Genel Akvaryum Fotoğraf Yarışması Başlamıştır..
  Kurallar , Açıklamalar  ve Katılım Linkini Görmek İçin: Tıklayınız..

FORUM   Yardım Biz Kimiz Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Biz Kimiz  (Okunma Sayısı 1355 defa)
Barış Er
*

Üye No : 3
     Konu : 249      Mesaj : 2034

Guppy Breeder

« : 14 Ocak 2010, 12:52:08 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

1974 İzmir doğumluyum ve İzmir'de yaşamaktayım. 9 Eylül Üniversitesi İ.B.F. Turizm İşletmeciliği 1996 mezunuyum. Evli ve 1 erkek çocuk babasıyım. Emlak ve sigorta üzerine kendi bürom bulunmakta. 1986 yılından beri hobiyle uğraşmaktayım.Akvaryum hobisinde vazgeçemediğim modası geçmeyen tür olan lepisteslerden ayrı bir haz almaktayım. Yıllardır  kısır bir döngü içinde olan akvaryum hobisinde çıtayı yükseltmek için harekete geçtik ve 12 kasım 2009 tarihinde lepistes fun club forumunu kurduk. Lepistes fun club olarak kendimize yüksek hedefler koyduk. Bu hedefleri gerçekleştirmek için şahsım adına elimden geleni yapacağım. Akvaryum hobim yanında kanaryalar ve kangallarla da ilgilenmekteyim.

İmzanıza isim soyisim giriniz
Soru sormaktan konu açmaktan çekinmeyiniz.
Bugün su değişimi yaptınız mı?
harra87
*

Üye No : 4
     Konu : 13      Mesaj : 215

guppy-keeper

« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2010, 14:40:40 »

1987 Afyon/Emirdağ doğumluyum ama 18 yaşına kadar Bursada büyüdüm halen  ailem orada yaşamakta. Üniversite başlangıçımla beraber İzmire geldim.Halen Ege üniversitesi mühendislik fakultesi Deri mühendisliği 4. sınıf ögrencisiyim. 2005 yılından beri bu hobiyle uğraşmaktayım.Daha öncede çeşitli insan dostları olan hayvanlarla hobi olarak ilgilendim bazılarını besledim.Şuanda ise hedefleri olan lepistes fun club forumunda elimden geldiği kadar  görev alıp katkıda bulunmaya çalışıyorum.

İzmir/Bornova - Bursa/Yıldırım

''Akvaryum bir hobi değil,bir yaşam tarzıdır.''
grkn_
*

Üye No : 98
     Konu : 26      Mesaj : 222

« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2010, 16:49:15 »

15.04.1989 İstanbul doğumlu. Bekar. Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümü'nden mezun olduktan sonra Abant İzzet Baysal Üniv. Otomotiv Böl. kazandı.Ve 2008 yılında mezun oldu.(Ek olarak AÖF okumaktadır)

5-6 yaşlarında babası vasıtasıyla akvaryumlarla tanışmış ve bir daha bırakamamış bir hobici.İlk beslediği tür canlı doğuranlardan kılıç kuyruktur.Şu an bitkili canlıdoğuran akvaryumuna sahip. Özel olarak ilgilendiği türler ise lepistes ve abisininde aşılamasıyla bettalardır...

German White Tuxedo Merah
Albino German White Tuxedo Merah
kimble
*

Üye No : 65
     Konu : 16      Mesaj : 308

« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2010, 20:16:56 »

02/06/1982 Almanya doğumlu. Bekar. Trakya Ünv. Büro Yönetimi ve Sekreterlikten sonra AOF işletme bölmüne geçiş yapıp 2007'de mezun oldu.
Resepsiyonist ve boş zamanlarında DJ'lik yapıyor.
Hobiye abisinin ve çevresindeki abilerinin akvaryumlarını hayranlıkla seyrederek başladı. Uzun süre ara verdiği hobiye ilk gözağrısı olan canlı doğuranlarla Haziran 2009da tekrar başladı.

50 Lt bitkili Canlı Doğuran
20 Lt yavru tankı
Aynaci
*

Üye No : 20
     Konu : 12      Mesaj : 298

« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2010, 02:15:55 »

27.10.1989 Konak İZMİR doğumluyum ve İzmir'de yaşamaktayım.Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sivil Savunma ve İtfaiye bölümünde son sınıfta okuyorum.Ailemle birlikte Konak Mithatpaşa'da yaşıyorum.Balık merakım 1994 de babamın bir buçuk metrelik canlı doğuran akvaryumu ile başladı. Ufakta olsam inanılmaz keyif aldığım tek şey babamın akvaryumu ve balıklarımızdı. Akvaryum hobimin yanı sıra aileden gelen bir hobim değilde hobidende öte Göztepe Gk tutkum. Dışarıda ve içeride hiç ayrım yapmadan maçlarına giden  koyu bir Göztepe taraftarıyım.

İZMİRLİYİZ GÖZTEPELİYİZ
Can_ORDU
Can ÖNEL
*

Üye No : 23
     ADI-SOYADI:Can ÖNEL
     Konu : 4      Mesaj : 191

« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2010, 19:35:10 »

Merhabalar!
1986 yılında Rize'de doğdum. Ordu'da ikamet ediyorum. Samsun Ondokuz Mayıs üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezunum. Akvaryum hobisine ufak yaşlarda Rize'de başladık ağabeyimle. 50 litrelik bitkili karmakarışık tropik bir akvaryumdu.  Ordu'da hobi pek gelişmiş değildi ve ara verdik. Son 3-4 yıldır tekrar başladık. 2-3 yıl cihlid türleri baktık. Şimdi bitkili canlı doğuran ve 3 adet ramirazi besliyorum. Lepistes-plati-cichlid gibi ayırmıyorum çünkü bütün akvaryum canlılarını çok seviyorum. Lepistes ailesine bu forumda birşeyler katmaktan zevk duyarım. Lepistes konusunda da bu site yardımıyla bilgi kazanmaktan kıvanç duyarım. Herkese sevgi ve saygılar...

pomak
*

Üye No : 53
     Konu : 3      Mesaj : 90

« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2010, 13:17:46 »

1980 Çorlu doğumluyum ve 1998- 2008 yılları arasında İstanbulda yaşadıktan sonra 2008 de memlekete dönüş yaptım Gülümseme Yıldız Teknik Üni. Endüstri mühendisliğinde lisan ve İTÜ  End. müh. mühendislik yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Halen Çerkezköyde BSH ev aletleri firmasında lojistik-planlama mühendisi olarak çalışıyorum.

Akvaryum hobisiyle 1989-90 yıllarında tanıştım. O dönemden sonra 1-2 yıllık dönem dışında devamlı akvaryumlarım oldu. Japon, groumi, canlı doğruran, cichlid pek çok değişik canlıya bakma şansım oldu. Son iki senedir discus ve son 1 senedirde varyete lepisteslere olan ilgim ön plana çıktı. Toplam 600 lt kapasiteleri 7 akvaryuma sahibim.

Burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bize bu güzellikleri yaşatan canlı dostlarımıza gerekli ilgi ve özenin gösterilerek bakılması en büyük arzum. Elimden geldiğimce yorumlarımla paylaşımlarımla foruma destek olmaya çalışacağım.

Selamlar

B. Tuğrul Küçüksolak
Discus ve guppy meraklısı. Ama plecoların da gönlümüzde yeri var
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Akvaryumtoplist
Reklam vermek için Tıklayınız Reklam vermek için Tıklayınız
Bu Sayfa 1.412 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu